Kansen en mogelijkheden

Maatschappelijk verantwoord (duurzaam) ondernemen. Het is de standaard geworden voor ondernemerschap in de 21ste eeuw. Inmiddels is er geen bedrijf meer in Nederland dat niet van de noodzaak ervan doordrongen is.

De verantwoordelijkheid nemen voor de effecten van onze activiteiten. Niet alleen voor wat betreft het milieu, maar zeker ook met het oog op de maatschappij en de mens. Optimaal onze kansen benutten om te komen tot een beter milieu, een betere maatschappij en een beter welzijn van uw medewerkers. Vanuit uw maatschappelijke betrokkenheid een stapje méér doen dan alleen dat waartoe de wet u verplicht. Daar draait het om. Bij Synergon doen we dat al jaren op een zeer verantwoorde manier. Sociaal werk is onze core business. En sociaal is tenslotte gewoon een ander woord voor maatschappelijk.

Er liggen kansen en mogelijkheden genoeg. Voor u en voor ons. We willen daar graag een keer over met u van gedachten wisselen… U ook met ons?

Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer informatie of heeft u vragen voor Synergon?

 

Synergon brochures downloaden

 

Algemene impressie afbeeldingen

 

Industrie

Deze zaak is ‘kat in het bakkie’ – Nelly Paanakker De Haan Advocaten & Notarissen
 

Synergon SW in beeld en geluid
Bekijk leuke filmpjes over feestjes, activiteiten en acties. Allemaal gemaakt door Synergons eigen ‘razende videoreporter’ Gerrie Meijer!

Naar Gerrie's Moviecorner