Schoonmaak

Altijd paraat voor een brandalarm

Brandweerlieden brengen veel tijd door in de kazerne. Het is eigenlijk gewoon  hun tweede thuis.  Fré van Calker is al jaren brandweerman en hij heeft er al heel wat wisseldiensten ‘gewoond’.

Als hij dagdienst draait, loopt hij twee keer per week de schoonmakers van Synergon tegen het lijf. Fré: “Het zijn allemaal, zonder uitzondering, vriendelijke, behulpzame mensen. Niets is hen teveel en ze doen hun werk prima.

Ze zorgen er echt goed voor dat het hier netjes en schoon blijft. Dat is soms best een behoorlijke klus, want het is hier toch een mannenhuishouden en we maken er af en toe echt een flinke puinhoop van. Dat zouden we thuis niet moeten proberen… Trouwens, wist je dat ook al het groen hier rondom de kazerne door Synergon wordt onderhouden?”

Als ze geweest zijn, is het hier weer kraakhelder!

Over de Synergon Schoonmaakservice...

U kunt bij de Synergon Schoonmaakservice terecht voor reiniging en onderhoud van uw gehele interieur en al uw sanitair. Totale verzorging en ontzorging dus. We doen dat al sinds 1995 en zijn inmiddels uitgegroeid tot een volwassen schoonmaakbedrijf met de nodige, specialistische kennis in huis. We werken dagelijks voor ruim zestig vaste klanten in de regio, verdeeld over meer dan tweehonderd locaties. Zowel bedrijven en gemeenten als stichtingen, verenigingen en particulieren maken van onze diensten dankbaar gebruik. We hebben ook een Klussendienst voor interieur en exterieur èn we kunnen een breed scala aan schoonmaakartikelen leveren.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen voor Synergon?

 

Synergon brochures downloaden

 

Gerelateerde Impressie
afbeeldingen

 

Projecten

Uitstekende collega’s. Ik kan niet anders zeggen! – Anno Remmers Virol Recycling
 

Synergon SW in beeld en geluid
Bekijk leuke filmpjes over feestjes, activiteiten en acties. Allemaal gemaakt door Synergons eigen ‘razende videoreporter’ Gerrie Meijer!

Naar Gerrie's Moviecorner