Schilderwerken

Alles moet mooi strak in de lak staan

Gerrit van de Veen woont op een prachtige boerderij in Wedde en is al zijn hele leven landbouwer. Sinds kort doet hij het wat rustiger aan. Zoon Sietse gaat het overnemen.

Het buitenschilderwerk van de boerderij wordt al jaren verzorgd door Synergon. Als landbouwer ben je zeven dagen per week 24 uur per dag aan het werk en heb je gewoon geen tijd om zelf de boel te schilderen. Los daarvan vindt Gerrit sowieso dat je sommige zaken aan de professionals moet overlaten.

Ook al krijg ik nu wat meer vrije tijd, ik zeg het onderhoudscontract met Synergon Schilderwerk niet op. Ik ben altijd blij geweest met die schilders.Ze leveren mooi en goed werk. Soms duurt het wat langer, maar dat is voor mij geen enkel probleem.”

Het resultaat is prachtig en dàt is wat telt.

Over Synergon Schilderwerk...

Voor al het denkbare schilderwerk (zowel binnen als buiten), vakkundig behangwerk, restauratie, renovatie, nieuwbouw, glas plaatsen e.d. in en aan uw woning, bedrijfspand of schoolgebouw bent u bij Synergon Schilderwerk aan het goede adres. Wij leveren het beste resultaat voor een sterk concurrerende prijs!

Bij Synergon Schilderwerk kunt u ook een onderhoudscontract voor het buitenschilderwerk afsluiten. Als eenmaal het noodzakelijke onderhoud is uitgevoerd kan een onderhoudscontract af worden gesloten voor bijvoorbeeld drie, vijf, tien, of vijftien jaar.

Meer weten? Wilt u bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte of een kleuradvies? Neem contact met ons op.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen voor Synergon?

 

Synergon brochures downloaden

 

Gerelateerde Impressie
afbeeldingen

 

Schoonmaak

Altijd paraat voor een brandalarm! – Fré van Calker Brandweer Oldambt
 

Synergon SW in beeld en geluid
Bekijk leuke filmpjes over feestjes, activiteiten en acties. Allemaal gemaakt door Synergons eigen ‘razende videoreporter’ Gerrie Meijer!

Naar Gerrie's Moviecorner