Groen

Net dat beetje meer!

Het groen om uw bedrijf of organisatie heen doet veel voor het beeld dat klanten van u hebben. Het is uw visitekaartje. Een net onderhouden en mooie entree nodigt uit om naar binnen te gaan. 

Gemotiveerde en toegewijde mensen van de praktijk, met hart voor uw groen. Mensen die van ons dat steuntje in de rug krijgen, om hun talenten te ontwikkelen, ze in te zetten en zo iets terug te doen voor de maatschappij. We zijn trots op ze. Omdat ze de kansen grijpen om mee te doen. Omdat ze hun vak beheersen en steeds beter worden.

Met de inhuur van Synergon Groen laat u niet alleen zien dat u waarde hecht aan uw uitstraling, maar ook dat u hart heeft voor de Groninger samenleving. We ontwerpen, leggen aan, onderhouden en beheren. Ook voor onkruid- of gladheidbestrijding kunt u bij ons terecht. U hoeft maar één telefoontje te plegen met ons aanspreekpunt en het is geregeld.

Dat geeft uw bedrijf net dat beetje meer!

 

Over De Groene Groningers...

Iedereen kent de Groene Groningers van Synergon. Gemotiveerde en toegewijde mensen van de praktijk, met hart voor uw groen. Mensen die van ons dat steuntje in de rug krijgen, om hun talenten te ontwikkelen, ze in te zetten en zo iets terug te doen voor de maatschappij. We zijn trots op ze. Omdat ze de kansen grijpen om mee te doen. Omdat ze hun vak beheersen en steeds beter worden.

U kunt de Groene Groningers op detacheringsbasis inhuren. Zo houdt u maximale vrijheid maar krijgt u toch de kwaliteit die u zoekt. U krijgt tegen lagere kosten dus wel de lusten, maar niet de lasten. Synergon Groen ontzorgt u. Synergon Groen heeft altijd vakmannen voor u klaar staan. Dankzij de nauwe samenwerking met TerraNext Eelde (Dé groenopleider van het Noorden) houden we hun vakkennis up to date. Synergon Groen is bovendien een erkend leerbedrijf van samenwerkingsorganisatie Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Kortom, u geeft niet alleen, maar krijgt ook net dat beetje meer, en dat voor een aantrekkelijke prijs! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Wij zijn bereikbaar van 08.00 – 16.30 uur op tel. 0597 417390

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of heeft u vragen voor Synergon?

 

Synergon brochures downloaden

 

Gerelateerde Impressie afbeeldingen

 

Projecten

Uitstekende collega’s. Ik kan niet anders zeggen! – Anno Remmers Virol Recycling
 

Synergon SW in beeld en geluid
Bekijk leuke filmpjes over feestjes, activiteiten en acties. Allemaal gemaakt door Synergons eigen ‘razende videoreporter’ Gerrie Meijer!

Naar Gerrie's Moviecorner