Detacheringen

Synergon ontzorgt werkgevers!

Op 1 januari 2015 is de Participatiewet ingevoerd. Het is de bedoeling dat steeds meer sw'ers in een 'gewoon' bedrijf gaan werken. Synergon detacheringen is de afdeling die hier verantwoordelijk voor is. 

Zonder risico’s gemotiveerde, loyale en creatieve medewerkers in huis halen? Dat kan door via detachering een medewerker van Synergon in te lenen tegen een aangepast tarief. De gedetacheerde medewerker blijft in dienst van Synergon. Ook worden de medewerkers die u in huis krijgt door Synergon begeleid. Zo kunt u invulling geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen op een manier die bij u past.

 

 

De afdeling Detacheringen

De afdeling Detacheringen

Continuïteit staat voorop

Voor uw vacature of werkzaamheden zoeken we de best passende kandidaten. Ook kijken we hoe we het werk bij u op de werkvloer duurzaam kunnen invullen, bijvoorbeeld door van ongeschoolde taken een interessante functie te maken. Continuïteit in uw bedrijfsvoering staat voorop!

Vakkundige medewerkers Door onze mensen een waardevolle plek in uw bedrijf te geven op detacheringsbasis haalt u vakkundige medewerkers in huis. Dat is veel waard.

De voordelen op een rijtje:

Kosteloos kennismaken met een vakmanU krijgt een gemotiveerde, vakkundige werknemer die graag bij u aan de slag wil. Tijdens de proefperiode kunt u kosteloos kennis maken met elkaar.

Aantrekkelijk tarief en lage lastenU loopt geen financieel risico bij ziekte en arbeidsongeschiktheid (no riskpolis). Verder wordt het inleentarief aangepast aan de arbeidsproductiviteit van de werknemer.

Begeleiding door SynergonDe detacheringsconsulent van Synergon zorgt voor kosteloze begeleiding, afgestemd op uw behoefte en die van de werknemer.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar van 8.00 – 16.00 uur op tel. 0597-453666 (vragen naar Detacheringen)

Wilt u meer informatie of heeft u vragen voor Synergon?

 

Synergon brochures downloaden

 

Algemene impressie afbeeldingen

 

Begeleid werken

Als je werkt doe je weer mee! – Carmen Beumée Gemeente Oldambt
 

Synergon SW in beeld en geluid
Bekijk leuke filmpjes over feestjes, activiteiten en acties. Allemaal gemaakt door Synergons eigen ‘razende videoreporter’ Gerrie Meijer!

Naar Gerrie's Moviecorner