Werken bij Synergon

Natuurlijk, Synergon houdt zich bezig met sociale werkvoorziening en voor een deel zijn wij ook een sociale werkplaats, maar wij vinden ‘sociaal werk’ een betere term.

Vakwerk

Synergon is namelijk vooral een bedrijf waar mensen vakwerk leveren in een groot aantal sectoren van industrie en dienstverlening. Dat gebeurt bij Synergon zelf, in huis, maar ook (door ons begeleid) gedetacheerd bij externe bedrijven. En Synergon leidt ook mensen op. Zodat ze een vak leren, een erkend vakdiploma kunnen halen en zo hun kansen op de arbeidsmarkt (buiten Synergon) kunnen vergroten.

 

Wat doen wij?

Onze medewerkers zijn op heel veel gebieden actief en leveren aan de gemeenten en aan klanten uit het bedrijfsleven kwalitatief goede producten en diensten voor concurrerende prijzen. Bijvoorbeeld stoffering van bureaustoelen, confectioneren, inpakken, verpakken en ompakken, de afhandeling en verzending voor postorderbedrijven, drukken, printen, groenvoorziening, tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud, schoonmaakservice, schilderwerk, kantinediensten, het wagenpark, expeditie en transport…Nuttig en zinvol werk, waar onze medewerkers hartstikke trots op zijn!

Wil je meer informatie over jouw kansen bij Synergon?

 

Synergon brochures downloaden

 

Algemene impressie afbeeldingen

 

Arbeid & Ontwikkeling

Ik ben weer aan het leren dat werkt! – Henk Koster Leer- werktrajecten
 

Synergon SW in beeld en geluid
Bekijk leuke filmpjes over feestjes, activiteiten en acties. Allemaal gemaakt door Synergons eigen ‘razende videoreporter’ Gerrie Meijer!

Naar Gerrie's Moviecorner